Μύνημα Αγάπης!

Σήμερα ο άνθρωπος διψά να νοιώσει την πραγματική αγάπη.
Να νοιώσει ότι υπάρχει κάποιος που τον αγαπά αληθινά. Ίσως έχεις αισθανθεί την πίκρα πολλές φορές
να ξεχειλίζει από μέσα σου, καθώς έχεις προσπαθήσει πολύ να γίνεις ευεργετικός στον συνάνθρωπο σου
και αντί αυτού να εισπράττεις αγνωμοσύνη και αχαριστία. Ίσως έχεις αναρωτηθεί αν τελικά μπορεί να
αλλάξει κάτι σε αυτόν τον κόσμο. Αν υπάρχει τελικά ελπίδα. Απάντηση στην ερώτηση σου αυτή μας δίνει
ο Λόγος του Θεού.

Μπορεί να αλλάξει η ζωή του ανθρώπου, αν αφήσει τον Θεό να εργαστεί στην ζωή του. Ίσως παραδεχτείς μέσα σου ότι πολλές φορές άφησες ανθρώπους να επηρεάσουν την ζωή σου, τις
αποφάσεις σου και ίσως τελικά αυτό να ήταν ένα μεγάλο λάθος.

Σήμερα άκουσε αυτό το μήνυμα. Άφησε τον Θεό να επηρεάσει την ζωή σου και δεν θα το μετανιώσεις ποτέ!! Ο Θεός είναι Αυτός που αγαπά τον άνθρωπο πραγματικά και αληθινά.
Στο κατά Ιωάννη ευαγγέλιο [γ κεφαλ.16 εδάφιο] μας λέει πως ο Θεός αγάπησε τόσο πολύ τον άνθρωπο, ώστε πρόσφερε τον Υιό του τον μονάκριβο για να μην χαθεί ο κάθε ένας που θα πιστέψει σε Αυτόν, αλλά να κληρονομήσει αιώνια ζωή. Η αγάπη του Θεού για τον άνθρωπο, δεν μπορεί να μετρηθεί με ανθρώπινα μέτρα και σταθμά.

Είναι ένα μεγάλο μυστήριο. Είναι κάτι που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους .Η ανθρώπινη λογική. Το πόσο πολύ αγαπάει ο Θεός τον άνθρωπο και ενδιαφέρεται για την επιστροφή και την σωτηρία του παραστρατημένου ανθρώπου. Και αν ακόμη έχει διαπράξει μεγάλα αμαρτήματα, μεγάλες αδικίες. Και αν ακόμη έχει προκαλέσει καταστάσεις που σκόρπισαν μεγάλο πόνο.

Έχει και αυτός το δικαίωμα, το σπουδαίο δικαίωμα που δίνει ο Θεός, να νοιώσει την δύναμη της Αγάπης και της Συγχώρεσης του Θεού στην ζωή του, και αυτό είναι αξιοθαύμαστο. Μπορεί ο κάθε άνθρωπος σε όποια κατάσταση και να έχει περιέλθει, να γίνει αποδέκτης του ελέους του Θεού στην ζωή του.
Αρκεί να υπάρξει μια προϋπόθεση στην ζωή του.

Να συναισθανθεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, και να ζητήσει το έλεος και την συγχώρεση του Θεού στην ζωή του. Αν αισθάνεσαι λοιπόν, ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο, ότι όλοι σου κλείνουν την πόρτα,
γνώριζε, ότι Κάποιος σου ανοίγει μία μεγάλη πόρτα ελπίδας. Και αυτός είναι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

Ο Ιησούς Χριστός μπορεί να χαρίσει στον άνθρωπο μία νέα ζωή γεμάτη αγάπη χαρά και ειρήνη.
Στην επιστολή προς Εβραίους [γ κεφ.7εδάφιο]. ο Λόγος του Θεού μας λέει
Σήμερα αν ακούσεις την φωνή του Θεού, μην σκληρύνεις την καρδιά σου .Βάλε τα λόγια αυτά βαθειά μέσα σου, και δέξου αυτό το κάλεσμα του Ιησού Χριστού σαν ένα προσωπικό κάλεσμα, σαν μία μεγάλη προσφορά αγάπης του Θεού προς εσένα. Σήμερα είναι η ημέρα που ο Χριστός σε καλεί.
Άνοιξε την πόρτα της καρδιάς σου στον Ιησού Χριστό να εισέλθει μέσα στην καρδιά σου και να κάνει ένα τέλειο έργο. Να νοιώσεις την δύναμη της απελευθέρωσης από την δουλεία και τα δεσμά του Σατανά.
Τώρα είναι η ώρα, καθώς η Αγάπη του Ιησού σε καλεί.

Για μια νέα σχέση στην ζωή σου με τον Θεό. Να γνωρίσεις τον Χριστό σαν προσωπικό σου Σωτήρα.
Ομολόγησε ότι ο Ιησούς είναι ο Υιός του Θεού ,και πίστεψε μέσα από την καρδιά σου ότι ο Θεός ανέστησε Αυτόν από τους νεκρούς και θα σωθείς .[Ρωμαίους κεφ.10 εδάφιο 9]]
Θα νοιώσεις την δύναμη του Αναστημένου Χριστού στην ζωή σου.
Θα σου δώσει ένα νέο πνεύμα και μια νέα καρδιά. Μία καρδιά που θα λέει όχι στην αμαρτία όχι στην
ανυπακοή, όχι σε ότι είναι αντίθετο με τον Λόγο του Θεού. Θα βαδίζεις σε νέους δρόμους.
Σε δρόμους αγάπης ειρήνης και ελευθερίας που δεν βάδιζες πριν.

Ο Θεός δεν ζητά από σένα να κάνεις κάποιες επίπονες προσπάθειες. Να βάλεις τον εαυτό σου σε δοκιμασίες ,να περπατήσεις επάνω σε καρφιά. Ο Ιησούς Χριστός άπλωσε τα χέρια Του, για να δεχτεί
Αυτός τα σκληρά καρφιά του πόνου. Ο Ιησούς Χριστός θέλει την καρδιά σου.
Όπου και να βρίσκεσαι κάνε δύο λόγια προσευχής μέσα από την καρδιά σου .Πες του Ιησού Χριστέ θέλω να σε γνωρίσω προσωπικά. Θέλω να έρθεις στην ζωή μου και να με αγγίξεις με τα άγιά σου χέρια.
Θέλω να με αγκαλιάσεις με την αγάπη σου.

Αν το ζητήσεις ειλικρινά, να είσαι σίγουρος ότι ο Θεός θα σου φανερωθεί .Ο Θεός να μιλήσει στην καρδιά σου!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.